Nya fälgar/däck till Golf MK6

Tjenna, Behöver akut hjälp och köpa nya Fälgar+Sommardäck till min blåa Golf MK6. Vill veta vad som är bäst för Golf 6, tycker ni man ska ha 18" eller 19"? Vilka däck skall man välja? det är en sjö av dessa och alla kostar mer eller mindre runt samma pris. Har tittat på dessa: http://www.gummihuset.se/Aluminiumfalg/ . ;width=8,0 Kommer dessa bli fina på en Golf? Är gummihuset bra? eller borde jag handla någon annanstans?



Svar på inlägget: Nya fälgar/däck till Golf MK6



Dom kommer sitta som en käftsmäll! Kolla runt lite här på sidan får du se hur det ser ut med 19", själv tycker jag att det passar bra på dessa bilar. Gummihuset, är ju stora. Det är många här på forumet som brukar handla av dom, och än så länge har man inte hört någon skit om dom.


Mina fälgar köptes hos gummihuset och det funkade bra leveranstid på ca 3 veckor då mina bakfälgar ej fans i lager. Men det tala dom om både på hemsidan och i orderbekräftelsen


grymt, dock märkte jag att däck till 19 kostar betydligt mer :S


tycker helt klart du ska satsa på 19 . kolla gärna in min ; )


Har du sänkt bilen där bak? 19 verkar passa riktigt bra till Golf!


Tips på däck?


nix ! men sitter ett sportchassi på bilen sänker nästan 2cm mot original ! jag har 225/35 för lite stretch ; )


Sitter val mellan dessa två: 225/40-18 CONTINENTAL SPORT CONTACT-5 YR http://www.gummihuset.se/Sommardack/Det . croll=2000 225/40-18 GOODYEAR EFFICIENT GRIP WR http://www.gummihuset.se/Sommardack/Det . croll=1000 vilka ska jag ha?


Härligt att se en som väljer bra däck o inte kina skit däck. Båda dina alt är bra däck. Jag köpte PIRELLI P-ZERO NERO efter att ha läst lite däcktester. http://www.automotorsport.se/artiklar/n . rsta-guide Jag beställde från Molway.com funkade fint!





Fälgen kommer inte upp på den länken för mig . Jag har köpt från gummihuset 2 gånger tidigare utan problem. Kan rekommendera dem.


Hör med Däckservice Järpen! Länk i min profil





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka