Byta träpanel?

Tjenare! Jag sitter och kollar på bilar, antingen en V70 eller S80. De flesta har extremt fula träpaneler och jag undrar om det är lätt att byta ut dessa själv och vart man kan hitta andra någonstans? Jag är ute mest efter en som ser ut som borstad metall av något slag. Går det att få tag på någonstans online?



Svar på inlägget: Byta träpanel?



Vilken års-mod rör det sig om på bilarna? Allt går att byta bara man vill


Är väl bara och plocka lös dom och sätta på borstad metall liknande vinyl? Eller du kanske ville ha riktig metall?


S80 -07 och V70 -08. Dock lutar det mer åt S80.


Nej jag bryr mig inte om det är Riktig metall, så länge det inte är trä så blir jag nöjd Finns det några sidor man kan kolla på?


Sånt där köper jag alltid ifrån Ebay, det är väldigt billigt jämfört med här i Sverige. Så sök på Ebay på vinyl roll eller något liknande får du fram massor med alternativ!


Kolla på ebay efter orginal-dekorinläggen istället, vinyl i all ära men nog blir det högre kvalité med orginalinläggen. Finns nog på laga.se och bildelsbasen med. Bytte nyligt i min V70N till ädelträdekor, tyckte det passade bättre än metall med den ljusa inredningen(Oak)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka