Hur sitter S70ns vinge?

Jag ska köpa mig en S70 inom snar framtid och hatar verkligen vingen som många sätter på eller har som orginal då den förstör bilens former och passar inte på nån volvo alls. Hur sitter den? Limmad eller skruvad? Är det möjligt att demontera och få det snyggt?



Svar på inlägget: Hur sitter S70ns vinge?



sitter med dubbelhäftande tejp samt konsolerna som går runt kanten på bakluckan.


Tack för svaret, så det är lätt att få det fint som om den aldrig haft vingen? Är det lätt att ta bort den och hur bör man ta sig till väga?


nu är detta inte vad du är ute efter.. men jag har där i mot monterat 850 orginal vinge på min s70.. och jag tycker att den passar bättre än s70´s vinge gör.. sorry att jag lånade lite av trågen


Lossa konsolerna, ta fiskelina eller dylikt o skär igenom dubbelhäftande. Gnugga bort rester o gör rent, klart


Vad är det för konsoler? hur sitter de och så?


det är plåt konsoler, i vingen sitter dom med skruv och sen är dom bara böjda runt kanten på luckan. bara att öppna bagageluckan så ser du hur det sitter.


Såhär sitter "konsolerna"


Hur svårt är det att kolla ? Lika lätt som att fylla på spolarvätska som att se hur den sitter fast.


förlåt men jag äger inte bilen ännu så jag kan ju inte gå och kolla ?





tack då förstår jag


Nu väcker jag en gammal tråd, förlåt! Men jag har köpt mig en S70 nu. Tyvärr med vinge och den är dessutom skruvad genom luckan(orginalvinge). Vad bör man göra om man bestämmer sig för att ta bort den?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka