Bbs le mans replika

Är nu i jakt på ett par replikor på en uppsättning le mans fälgar till en bmw e36, någon som vet var man kan hitta sådana (helst för ett hyfsat pris) Om det redan finns ett liknande foruminlägg skulle jag gärna bli länkad till detta;)



Svar på inlägget: Bbs le mans replika



Som jag har?


http://www.molway.com/inter-action-b9-s . et35-n72-6 http://www.wheelzone.se/falgar-1/5x100/ . bs-b9.html ??


jag köpte från molway


jo men precis, det var det ja nöjd med beställningen från molway?


Dom var klockrena fick dom hem väldigt snabbt. samt fråga jag efter nya bultar 20 st, fick jag med helt gratis


okok riktigt bra att höra, då blir det inom en snar framtid en uppsättning därifrån;)


Mina är också ifrån molway, sjukt snabba leveranser! 3 dagar tror ja de tog så hade ja mina hemma:) Och jag behövde inte ens fråga efter nyha bultar, fick med ändå..


Hej! Jag tänkte ta denna tråd istället för att skapa en ny. Ni som köpt från antingen Molway eller Wheelzone. Har era bbs fälgar olika djup fram resp bak? Har sett att det finns båda sorter nämligen och det verkar som om bbs lemans från dessa sidor inte har djup bakre fälg, stämmer det? Själv letar jag eftr det då jag tycker att det gör att bilen ser mer "brutal" ut.. Skulle verkligen uppskatta ett svar Tack!


Läser du specsen på fälgarna så ser du ju själv att dom är lika breda och har samma et runtom. Hur svårt kan det vara?





Jag ser att dom är lika breda och har samma et, kanske att jag ställer min fråga fel men är inte helt hemma på fälg. Behöver fälgarna vara olika breda för att det ska vara mer djup i bakre fälgen, dvs ekrarna hamnar ngt längre in än på framfälgen. För min tanke var att antingen ha 8x18 runtom eller ev 8,5 på bak. Jag trodde att det fanns fälgmodeller där dom var lika breda men hade olika utseende bak kontra fram. Tack för ditt svar


De jag har är 8" bredd fram och 9" bak. I regel brukar det vara olika bredd på fälgarna när de bakre breddar mer, det är sällan de bara ändrar på Et-måttet och har samma bredd.


Tack för ditt svar! Står i valet mellan bbs fälgar eller 1m kopior i 18". Får se vart man hamnar..


Hallå, Någon som vet om dessa fälgar finns att köpa 5x100 17/18"?? Tänkt ha dom på en polo...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka