Xenonljus till devil eyes?

Hej! Någon som vet vart jag kan hitta xenon ljus till just dessa devileyes jag har ? http://www.styling4u.se/advanced_search . 0&y=14 tack på förhand!



Svar på inlägget: Xenonljus till devil eyes?



bara att köpa ett kit med h1 lampfattning så blir det bra


Åh, man tackar!


Någon speciell styrka på kittet jag borde ha? Vad är tillåtet och vad ser bäst ut tycker du personligen? Är ny på det här:)


Inte lagligt men montera på helljuset brukar funka.Står väl i instruktionerna att man inte får montera xenon och risken finns att du bländar folk du möter =böter.


Okay helljus borde väl inte vara så farligt som du säger, då man ändå bara har på dom när ingen bil ser nästintill:) men finns det några andra "lagliga" lampor som ger ett klarare ljus? Jag tänker mest på att mina diodslingor i lycktorna passar verkligen inte ihop med det fula gula ljuset i resten av lamporna;) skulle ju helst vilja ha snarliknande ljus i hela lycktan om du förstår hur jag menar?


Mekonomen har säkert lampor som är xenonlookalike dvs det brukar vara blåtonat glas på dom.Biltema har men kvaliten kan vara sådär.Mina biltema funkade i flera år men brorsan lös bara ett par veckor.


Okej! Får ta och kolla upp detta! tack för svar


35Watt är lagom till halvljuset. Sen beror det på om du vill kunna se bäst, eller att färgen på lampan ska vara "cool" 4300K kör jag med och det är en bra skillnad i färg och ljus, kör du med 6000k och uppåt så ser farbror blå enklare att du har xenon i Men sen finns det alltid folk som gnäller på att det bländar, det kan det göra men jag tror inte devil eyes har såkallad reflektor i lamphuset utan en projektor lins. Det gör ljusbilden mer fokuserad och bländar inte Men ska du ha xenon så kör med förnuft! Har du någon fråga så säg till


okej xeno95, jag tackar för ditt svar jag vill väl helst att det ska vara någonstans därimellan med "coolt" och se bäst=) jag är nöjd bara om ljuset blir snarligt mina dioder som sagt, dom lyser typ vitt/blått sken men 4300k låter ju rätt så lagom, vilken färg har dom på ett ungefär? och precis som du säger så har devileyes en helt annan ljusbild och reflektorer än låt oss säga original, så man kan säkert komma undan med högre styrka i skenet du nämner 35watt i halvljuset, menar du då i xenon lampor? en fråga till, hur ställer man bäst in ljusbilden man får på vägen? efter monteringen så lyser dom olika på vägen, en är lite högre än den andra...finns det något knep för att kolla så att dom ligger i lod med varann? förstår ju självklart att jag måste lossa på skruvarna först Tack





35w=xenon ,om du ska köra med xenon tycker jag du ska åka till en verkstad och få ljuset inställt så du inte bländar.Men du vet att det är olagligt och du kan få ombesiktning.Det finns olika lampor,tror de heter r på slutet men det kan du googla.4300k = original 5000k= lite blåare 6000k kör jag i mina x-ljus.


skulle dom här funka ? som jag fattat det så är detta xenon lookalike? http://www.hova.com/stralkastarlampor-j . onlook-h1/ och bör väl inte vara olagliga ?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka