Hjälp med val utav fälg!

Nu är det såhär, jag är ute efter nya fälgar till min s40. Har kikat runt på lite billiga alternativ och jag har fastnat för dessa två fälgtyper: ASA Pirate 17" ACE Puma 17" Problemet är att jag inte kan bestämma mig för vilka jag ska satsa på, därför kunde det vara bra med lite smakråd! Väldigt tacksam för svar! Mvh, Tobias



Svar på inlägget: Hjälp med val utav fälg!



Personligen hade jag inte valt en fälg med kromkant och flera ekrar om jag skulle köpa mindre än 18". Jag tycker att de tappar sin charm:/ Hade hellre satsa på nå snygga 17" fem eller sexekrade:) Typ: http://www.shuwantera.com/falgar/alessio_f1.htm eller: http://www.shuwantera.com/falgar/alessio_sanremo.htm De andra jag länka har jag som vinterfälgar i 16", men de ser större ut! Älskar designen!


Hej ACE Puma är klart snyggast, speciellt om bromsoken inte är snygga så täcker den mer tätekrade fälgen dessa. Lycka till.


Jag hade valt ACE Puma. Båda är snygga men Pumorna är ett strå vassare.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka