Golf IV styling råd!

Hallo igen Garaget! För några dagar sen tog jag mitt efterlängtade körkort och har nu tänkt mig att fixa till bilen lite . Det jag har kollat på är sportratt, grill, fälgar och huvförlängare. Jag har kollat på olika rattar och det finns 2st jag tycker om. den ena är i mocca och den andra i läder. Nu är då frågan, vilken ska jag köpa? har hört att mocca slits mer än läder osv men har ingen erfarenhet själv. Rattarna:http://www.stylingshopen.se/sportratt-r . 23030.html http://www.stylingshopen.se/sportratt-r . 23020.html. Bilen jag har är en Golf IV, och frågan är om det är nödvändigt att köpa en emblemlös grill när jag ska köpa huvförlängare? på huvförlängarens bild ser det ut som att man täcker en stor del av grillen. Grill: http://www.stylingshopen.se/golf-iv-grill-hcsg001.html Huvförlängare: http://www.samsteffansson.se/products/i . OR0003.jpg Så jag kanske bara behöver köpa huvförlängaren, vad säger ni? /Emil



Svar på inlägget: Golf IV styling råd!



Mocca om di ska köra med hanskar annars skinn. Du kan inte montera huvförlängaren om du har kvar vw märket i grillen. Annars så köp grejorna från tyskland så har du råd med båda och även pengar kvar.


Något tips på tyska hemsidor med sakerna jag har kollat efter? är inte så van med tyska-hemsidor Och en till fråga vid köp av ratt, behöver jag köpa något annat än bara ratten? tex rattnav eller snap-off?


Rattnav behövs! Jag har handlat på www.ebay.de


måste jag söka på tyska då eller? är inte så hajj på tyska





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka