Volvo X70 front på en 850 -94:a

Har funderingar på o bytta till X70 (s-v70) front. Hur svårt e det med passformen o vad behöver man göra. Det jag vet som behöver byttas är: *Huv *Skärmarna *Kofångaren *Lamporna *Sen var där väl ngt bakom kofångaren med. Vad tycker ni?? E det värt/lönt o lägga ner tiden på bytta eller man ska köra vanlig 850 styling. Där e ju en massa stenskott i huven så den får ju ändå tass av slipa o målas om. Finns det folk som har gjort om sin 850 o har bilder på det så lägg gärna upp er länk.



Svar på inlägget: Volvo X70 front på en 850 -94:a



har hört att det ska passa så gott som bolt on. finns flera här på garaget som har gjort så.


Jo jag har sett ett par som har byttat front. Men jag skulle vilja veta exakt vad man behöver o vad man behöver o göra så jag kan räkna på det.


skicka iväg ett pm eller nått till han här, http://www.garaget.org/Westberg han har gjort på sin och svarar säkert på din fråga.


Svårt är det ju inte, men det blir ju en del jobb, och så får man kapa lite i innerskärmarna för att få det at funka.


Ingen som har en detaljerad lista på vad som kan behövas.. Kanske finns fler som e intreserade av o bytta front...


Det som behövs är: * Motorhuv komplett. * Skärmar x 2 med lister samt sidokonsoller till stötfångaren. * Innerskärmar till X70. * Komplett främre stötfångare med krockbalk och friggolit. * Vänster + Höger Balkkonsoller. * Huvlås höger och vänster från X70. * Frontkorg till X70 * Lampor x 2. * Blinkers x 2. * Grill. * Stänkskydd (Måste dock moddas mot kjolen, om man skall behålla 850 kjolarna) * Popnitar till innerskärmar och stänkskydd. Saxar från: http://forum.turboperformanceclub.com/v . p;t=141895





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka