Tips på diskret styling till Volvo 940

Kan ni ge mig lite tips på hur jag ska få min front clean på ett snyggt sätt? Vad tycker ni att jag ska göra, bilen är i stort sett orginal nu förutom bortplockade torkare å vita blinkers.. Ge mig råd.. Obs! Ja tänker ej byta stötfångare, funderar mer på att frontmontera en aluintercooler precis som Orange_740 här på garaget gjort.. Titta mina bilder å kom med förslag, är tacksam.



Svar på inlägget: Tips på diskret styling till Volvo 940



Din 940 är väl så clean den kan bli fram. en polare till mig har en 940 typ samma färg som dig som han sänkt och monterat xenon 6000k på, ser riktigt fräsht ut!


vita blinkers lr usa blinkers sen säkning sen är de mesta redan gjort sen finns de ju fnutt detaljer tex 960 dörrhantag . men vita blink sen sänka och låta den va sen är snyggast och ska inte äns va volvo orginal vinge heller=D


Jag har funderat på exakt samma fråga väldigt länga... Men det jag kommit fram till att den ska vara någorlunda original, fast vita blinkers självklart och borttagna torkare. Men en annan sak är att lackera ramen runt grillen svart. Jag tycker att kromet gör så bilen har en lite gubbe-känsla. Sedan tycker jag man även ska lackera stötfångarna (både bak och fram). Men inte hela, utan så de var på "se"-modellerna efter -95, alltså bara den nedre delen. Så ja om du fixar de och en liten sänkning kanske så jävlar var fint:D Mvh BrajjAxx


Okej, sänkt är den redan, å xenon har jag ligger^^


Du kan jaga fatt på en ramp som sitter mellan bakljusen bak (runt regplåten) på 960 95<:orna. Edit:Sen finns ju även addon-läpp och addonsidokjolar (bra priser på glasfibergrejer). Alternativt sidokjolar från 960 95< framåt.


Japp funderar starkt på 960 ramp å 960 kjolar, sen lacka allt i samma färg som bilen, även classic-lacka stötisarna.. Kan bli bra;) Vart kan man köpa addonläpp till 940?


-> http://webbshop.l-m-r.se/ 1298kr Huvudsidan: http://www.l-m-r.se/


Okej, tackar:P





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka