Tips på stänkskärmar?

Hejsan alla glada! Har nyligen skaffat mig nya fälgar som e ngt bredare. All skit inklusive stenar skjuts upp mot dörren vilket är irriterande! Hart sökt runt lite men har i stort sett inte hittat ngt, kanske jag som e kass på att använda min vän, Mr Google! ;P Tänkte därför höra om det är ngn på rak arm som kan ge tips om någit ni sett eller tycker om! Allt är av intresse, dock är ju önskan att det ska se stilrent ut på bilen, men har funderingar på att lacka några kanske. Men ge mig tips, har sett typ rally grejer men inte hittat någon sida.. Tack på förhand! / Martin



Svar på inlägget: Tips på stänkskärmar?



ngn vet väl ngt?


mekonomen har universala


IKEA har skärbrädor som vissa har använt till stänklappar. DRÄLLA Böjbar skärbräda 19 kr / 2 styck


den var bra*ASG*


Har handlat endel av detta emenenta företag. Bra, snabb och personlig service... Sånt gillar jag.. http://www.motorsportshop.nu/html/produ . ctedPage=1 Priset gäller en rätt stor lapp, borde gå att få ut två stänklappar av en..


s40 fas 2 lappar ( de stora) finns på volvo. modda till dom lite så de passar innan lack sen kommer det se kanon ut!


kompisen köpte från volvo, kolla i ngn opel återförsäljare





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka