Vred till Audi 80 B4 Kaross

Nu vet jag inte om det här inlägget hamnar i fel kategori eller inte, om det hamnar i fel kategori så får ni gärna ändra det. Det jag i alla fall undrar är om någon möjligtvis har 2-3st vred till inställningen av värmen i bilen? Det vill säga reglagen till att höja och sänka värmen m.m Möjligtvis att man får köpa hela enheten. Hör av er om ni vet vart jag kan få tag på dessa grejer (verkar vara svårt att hitta på skroten)



Svar på inlägget: Vred till Audi 80 B4 Kaross



Om jag inte minns fel kostar dom ca 100:-/st annars från Audi alt. VW då det brukar vara samma, blir nog då vred från Golf 3a isf. Hursomhelst antingen där eller kolla om det finns på bildelsbasen.se /Toni


Hittade de som tur var på skroten. De tyckte att man skulle byta hela enheten, men jag fixade dit vreden ändå


Härligt att det löste sig! Säkert billigare även att bara köpa vreden!


Haha, lite komiskt ändå att de försöker sälja hela enheten när vredena är så lätta att byta Mvh Tommy


Precis, tar ju då 1sekund om ens det o dra ut o sätta dit det nya ;D Speciellt om det bara var vredet som spruckit i infästningen.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka