Göra egna delaker?

Tjena alla. Nu är det så att jag planerar att köpa mig en Opel Calivra V6 inom dom närmaste dagarna. Håller på att skissa för fullt vad jag vill göra med den. Tänkte lacka den svart och orange. Men, jag har ett litet problem känns det som. Vet inte vad jag ska kalla det.. Dekalerna? Jag vill nog inte lacka det rektangulära mönstret på sidan av bilen. Dels för jag är för lat för att jag är för lat att göra det själv. Och vill inte lägga pengar på att nån annan ska göra det åt mig. Så jag tänkte mig dekaler. Snabbt, billigt, lätt som fan. Så min fråga till er är: hur ska jag ta mig till väga för att få ett sånt mönster som jag vill ha? Köra till biltema och köpa ut nått och klippa själv eller finns det något företag som skär ut exakt som jag vill ha det och skickar hem det till mig. vad som helst. vet ni hur man kan göra, snälla, säg det Tack på förhand mvh Nicke satte mig i Illustator lite snabbt och skissade ut på ett ungefär hur jag vill ha det, så ni förstår hur jag menar. på bilen dekalerna.



Svar på inlägget: Göra egna delaker?



Har du tittat på www.dekaltrim.se ?


rött o gult är det visserligen men men: http://www.biltema.se/products/product. . emId=77319 annars så är det nog rätt väg om du ska få det billigast möjligast, att hitta något blanksvart som du kan klippa o klistra på bilen


Gick in och kollade lite snabt. hitta rätt fort liknande dom du skissat upp...


Bara knata in på lokala tryckeri/reklamfirma o be dem fixa.. http://www.arenareklam.com/ brukar jag knata in till...


dekal firma löser det där åt dig. helst ska du ha .eps fil, men funkar med jpg också.. mått bara excakt storlek så blir det bra. lycka till.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka