Kantstötta fälgar.

Frugan råkade kantstöta högerfram fälg lite grann. Blev inte alls stora skador, endast fälgkanten blev lite sliten. SKa fixa upp bild på skadade delen. Finns det ngt reparations-kit som man kan fixa fälgkanten, eller är det bara att inse att det kommer att se ut så?



Svar på inlägget: Kantstötta fälgar.



Hej Dessvärre finns inga "reparationskit". Vill du återställa fälgen till nyskick krävs att du demonterar däcket, slipar, spacklar och lackar. Är du händig kan du få ett bra resultat själv, i annat fall får du lämna in fälgen till en lackeringsverkstad, räkna med ca 1000:- för att få ordning på en fälg. Lycka till!


Tackar, då har jag fått lite tips


Ett företag i vallentuna som tar 1000-2000 kr för att få 4 st fälgar blästrade, slipade samt pulverlackerade. Så 1000 kr fälgen är nog lite överdrivet...


Fi fan! Nu får du lappa till kärringa din! *ironi*


Mellan 1000-2000 kr kostar det här i att fixa en fälg här i göteborg med sen beror det på fälgarna och hur stor skadan är





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka