Framlysen till bmw e36

kan någon skicka mig bilder på e36 cupeér med angel eyes kontra devil eyes både med chrom botten och svart. skulle vilja se hur dom ser ut på bilen. ösnkar även smakråd om vad som är snyggast och villka modeller som är bäst och vart man kan få tag på dom.. tack på förhand



Svar på inlägget: Framlysen till bmw e36



devil eyes, ingen höjdare... http://cgi.ebay.de/BMW-E36-Limousine-Sc . 1|294%3A50


angel eyes är mycket snyggare på E36-an


fler förslag och bilder tack!!


Angeleyes är väl det enda snygga på en E36a?


Angeleyes är inte alls snyggt Jag måste fan gå emot strömmen och mig själv, jag tyckte de såg rätt vettigt ut på en E36, jag försökte bortse från den gräsliga huven.


håller med japMax, divel eyes e mkt snyggare o mkt dyrare jag skulle kunna rekomendera www.tillbilen.com dom har rea på angeleyes just nu får du d för 1990 kr o diveleyes för ca 3500 kr lyckatill mvh marcus


då kommer vi till nästa fråga.. klarglas svart eller chrom på en röd bmw???? eftersom både baljusen kommer bli vita klarglas och dimljusen är vita och sidoblinkersen är vita.. kommer det inte skära sig med svart då?


vill du ha bra priser på angel eyes och devil eyes då ska du kolla med ks-carstyling.se


angel eyes är riktigt snyggt på e36 ! Jag har ett par angel eyes som ja eventullet vill byta mot orginal lyktor om du e intresserad..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka