Motstånd till diod blinkers

Hej! Jag har ett problem som jag egentligen inte borde ha! jag köpte ett par Devileyes från styling4u länk: http://www.styling4u.se/advanced_search . 1&y=14 Jag lämnade bilen till verkstaden (svart betalning) för jag ville ha på dom fort och det skulle vara så billigt som möjligt. nu blev det så att detta kom att bita mig i röven när han säger att mina framblinkers behöver andra relän eller motstånd (jag fattar 0 av detta) för att få dioderna att fungera. Nu är det så att jag har pratat med styling4u och man ska inte behöva något extra alls för att få allt att funka, vilket gör mig rätt sne för jag inser att gubben (som inte kunde ett ord svenska) har inte vetat vad han gjort!! så nu står jag här med en tid hos min lokala bosch verkstad på måndag, och det kommer kosta mig ca 1000spänn, och min fråga är nu: är det någon annan som haft samma eller liknande problem, och som har kunnat fixa det på egen hand? och isf HUR? hade varit gött att avboka tiden och spara pengarna:) tacksam för svar!



Svar på inlägget: Motstånd till diod blinkers



Har alla kablarna blivit rätt inkopplade? För jag vet när jag gjorde samma sak på en volvo, så var det väldigt noga med att alla kablar som var dragna satt rätt till i lamporna. Annars funkade inte mina blinkers.


om jag ska vara helt ärlig så har jag ingen aning om han dragit kablarna rätt, men vad jag vet är att han klippte och hade sig för att få själva diodslingan att fungera, jag fattar ju som sagt 0 av detta och trodde väl att det var det som behövdes göras, (dock var jag väldigt suspekt för det borde stått i innehållsförteckningen på sidan att det skulle behövas göras så som han gjorde) men han fick ju dom att lysa så jag tänkte väl inte mer på det=/ en kille på bosch sa att det kan vara så att han kanske vänt på plus och minus men han visste inte säkert, men jag sket i att åka tillbaka för att få han att fixa det då han inte ens fattar vad jag säger=/ (sista gången jag lämnar in min bil där) men jag fick tag på en kille som kan tänkas kolla på det nu på söndag, så kanske jag slipper lämna in honom:)


Ja det var det jag tänkte, om han vänt fel, eller glömt sätta i nån. Troligen nåt sånt simpelt


Visade sig att det var bara att vända på plus och minus i original kabeln från blinkersen, fick det fixat privat av en kompis polare. 200kr så nu är jag riktigt nöjd! Tur att det finns folk som kan el;)


Tur att det var så simpelt då





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka