Sänkning Golf

Som rubriken lyder så funderar jag på å sänka min Golf men funderar på hur mycket. Och hur stor skillnaden blir. Är det någon som har några för och efterbilder? Så om hur mycket man ska sänka, jag har kollat på 35-40mm. Men vägarna här uppe gör att det kanske inte är så bra å sänka mer om man sak ut å tukta på någon grusväg (typ hem till morsan)



Svar på inlägget: Sänkning Golf



Vad är det för golf du har? Kolla min annars, den e sänkt 55fram40bak och det tar inte i någonstans. Köra under vintern är inga problem.


Golf 2, 89a


jasså, då vet jag tyvärr ej.


I ditt fall skulle jag inhandla ett par coilovers, kostar så lite till den modellen och så kan du ställa in den själv i lagom höjd.


mm monterade coilovers på min mk2 härom dagen fast lite besviken på att väghållningen faktist blev sämre än när den var orginal har komplett 60/60 sats med dämpare ligger till mk2 golf den satsen var lagom på en mk2 fast med coilovers gick det att få bilen skapligt nära backen


Du har ingen före och efter bild?


En bild på sänkt vs osänkt Golf MkII. Vet inte riktigt hur mycket min är sänkt,men det känns som alldeles lagom. http://www1.garaget.org/archive/1/421/1 . 278224.jpg // Tomas


Persis vad jag var ute efter å få se. Kanontack!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka