Rensa bilen från emblem eller inte?

Hej, har en S70 2,5 SE. vill gärna ha en åsikt om vad som är snyggast, ta bort alla emblem där bak på bilen, eller bara ta bort "2,5 SE" eller bara ta bort "SE" vad tror ni skulle bli snyggast?



Svar på inlägget: Rensa bilen från emblem eller inte?



bort med allt.


asså? man kanske ångrar sej senare :S fast funderar starkt på att ta bort allt utom S70


Själv tycker jag att man ska ha kvar emblemen


ägaren innan mej har tydligen tagit bort alla emblem.. eller alla o alla ett på bakluckan det beror nog på vad för bil man har skulle jag nog säga


nee rensat ska det vara det är fint, tycker det lilla gör så mycket


jag har 2 emblem på min bil från fabrik, båda sitter i grillen, tycker jag är aldelles lagom med "saab" i mitten och "Turbo" lite högre upp, lagom kaxigt


Jag hade nog försökt och Clenat till det, kolla min så ser du hur det ser ut, men som sagt, det är ju olika från person till person och bil och bil. Men visst blire det skillnad..


Jag hade lätt behållit alla emblem. Less på att folk tar bort emblem så man knappt vet vad det är för bilar folk kör.. blir en del sms till http://www.transportstyrelsen.se/sv/Vag . ms-tjanst/ som tydligen ska stängas 1:a juli Inga emblem = ägaren skäms för bilen


men dom bilar som aldrig såldes med emblem då? (typ min) ska jag leta reda på ett stort TURBO märke som sätte på kofångarn?





dom sitter ju fast med dubbelhäftande tejp så de e bara o sätta dit dom igen ja men ny tejp då.


aa de har du ju rätt i olus att dom e rätt skabbiga, "kromet" har börjat flagna bort


Måste ju ha vart fel från fabriken! Min polare hade minst tre TURBO emblem på sin silverfärgade 900 T16 -84 (4d) [RIP T16]


Rensa alla emblem, stilrent ska det vara Kommer se jäkligt fint ut


Kan acceptera att du sparar 2,5 och tar bort de andra.


Ta bort emblemen så blir det snyggare, då kommer folk att få fundera lite.


Ta bort: SE


snyggare om man hade haft kvar S70 2,5 och tagit bort SE. de är min mening..


Bort med emblemen.. blir lite lurigare att "veta" att det är en 2,5 liter eller större bland de som vet.. Hehe Jag själv har tagit bort emblemen på min bil förutom på framskärmarna, men de emblemen ryker nästa vecka Men satsa heöhjärtat på Emblemlöst tycker jag !!


tvärtom, emblemen kom 85, inklusive SAAB emblemen på huven och turbo emblem. insinuerar du att jag inte kan mina saab 900a!?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka