Solfilm(Board) framrutan

Heter det board? Som sitter högst upp på framrutan, typ 10 decimeter bred Iallafall var finns det sådana vanliga att köpa? Behöver inte men, Kan man få dem personliga med tex egna texter? Vill inte ha Becksvart utan tonat. Har en Audi A3 -00 Var snäll o länka sidor.. Tack i förhand!



Svar på inlägget: Solfilm(Board) framrutan



http://www.systemtext.se/ där kan du köpa lösa bokstäver mm.


finns på biltema en tonad alltså, sen får du kanske beställa en egen text från dekaltrim.se och sätta på? Då är det både tonat och med egen text


Universalstripe, www.soyafilm.se


www.Dekaltrim.nu


10 decimeter? en meters bred du alltså?


haha ibland kan det bli lite fel:P


dekaltrim är bra! jag har en helsvart bord i framrutan. Ja, du kan få egen text


ja dekaltrim är riktigt bra faktiskt har haft min board i över ett år och ingen av bokstäverna är slitna ännu och dom är inte dyra heller.


Åk ner till Järnaffären eller tapetbutiken och köp sånt på rulle för en 100-lapp. Du kan ju själv bestämma hur bred du ska ha för det försvinner alltid lite när man handlar en på Mekonomen för en hundring samt att man önskar den var lite bredare. Då har du ju över inför nästa projekt. Texten hade jag beställt över nätet som andra har skrivit här. På vissa ställen kan du ju bestämma teckensnittet och få den mer personlig. /Ena





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka