Montering av Neonljus

Jag har köpt ett par neonljus som jag ska ha under bilen. Jag har fått med sladdar och vet hur man monterar elen men har problem med hur jag ska montera fast rören under bilen. Har inte fått med någonting som jag ska sätta fast dom med. Så min fråga är "Hur ska jag montera fast dom?"



Svar på inlägget: Montering av Neonljus



Vissa rör har väl självhäftade tejp som följer med, men de skulle jag aldrig lita på. En del använder nog buntband och drar fast dem - dock inte så hårt så att de går av.. En del andra bygger kanske egna fästen med byglar som man drar fast med skruvar och så att säga hänger dit dem.. Alltså..finns nog många sätt skulle jag gissa på. Har dock aldrig gjort det själv.


dubbelhäftande tejp lr dra en skruv igenom plast kanterna som sagt går och göra på bra många sett


jag skruvade och buntade fast mina när jag hade 850in


gör egna fästen i metal och skruvafast dom i.. balkarna ? sen skruvar du neonet i fästena oså wola


jag drar 1 skruv på var sida och stripes resten tills rören sitter. Inte gjort det än men så jag kommer att gå tillväga. Stripes är tåliga som fan om du köper riktig kvalitets stripes och inte skit som går sönder av lite stenskott osv


Stripes är nog det bästa sättet. En eller två skruv garanterar att de inte faller av. Lycka till





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka