Fråga angående biltemas vita blinkers

Hej! Hur är det med kvaliten och passformen på biltemas framblinkers till 740? Skulle vara tacksam för svar då jag inte har lust att köpa grisen i säcken.



Svar på inlägget: Fråga angående biltemas vita blinkers



Fabrikatet är DJAUTO, dvs lika som alla andra bildelsfirmor/stylingtomtar säljer. http://www.djauto.com.tw/ Och kvaliteten är väl ganska dassig i jämförelse med original Bosch-lyktor (stor skillnad). Men visst, passformen är okej. Jag har monterat två omgångar med såna framlyktor och gått vägen båda gångerna. Kanten mot strålkastarglasen kan ta i lite har jag märkt, men inget har gått sönder eller så. Dra inte åt muttrarna som håller lyktorna på insidan för hårt för då spräcker du lyktorna.


Tackar för svar. Är det biltemas på din 740?


har 740 biltemas på mina och passformen är skit bra!


Det är DJAUTO på alla bilderna, en uppsättning var köpt 2005 från hova.com och den senaste på de senaste bilderna är från Biltema. Samma tillverkare, olika pris, såatte..


Har dom ingen garanti på biltema?


ok, det låter bra. Det får väl bli en sväng innan dom stänger. Tack för svaren. Trevlig midsommar!


Hur är orginal blinkers? Är dom bra kvalité från biltema?


Hehe, med egen erfarenhet så kan jag säga att de passar bra Sen är de ju inte många kronor det handlar om. Sen kan man ju spara kvittot och lämna tillbaka om man är missnöjd





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka