Tona och måla bakljusen - behöver tips

Är sugen på att fixa till mina bakljus till min Mercedes 190E, då hade jag tänkt tona en del av dem samtidigt som jag tänkt måla kromade eller silverfärgade streck, då undrar jag: 1. När jag tonat, går det bra att använda maskeringstejp på toningen eller kommer den att släppa/skadas? 2. Vad kan jag använda för färg för att få till de kromade/silverfärgade strecken? 3. Ska jag spraya på klarlack när allt är klart eller ska klarlacken på när respektive färg precis är lagd?



Svar på inlägget: Tona och måla bakljusen - behöver tips



1: ja det går bra men låt den genomhärda helt i ca 12 timmar eller så för att vara på den säkra sidan 2: de e bara köpa någon silver färg typ 3: du kan göra det beroende på hur bakljusen är i för skick.. om dom är dimmiga och lite slitna så kan du ta klarlack för annars brukar de släppa efter 1 år eller så .. men det brukar sitta kvar rätt fint annars





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka