Vad får man betala för lackering??

Tjenare jag är jävligt sugen på att lackera om min s40. Är sugen på laserblå... Vad kostar egentligen en omlackering? Likaså vad kostar det att lackare enstaka delar så som kjolpaketen o.s.v.



Svar på inlägget: Vad får man betala för lackering??



För att jag är så snäll idag. Så har jag 2 tips 1. http://www.garaget.org/forum/search.php . =887589152 2. http://lackering.forum24.se/lackering.html


Allt beror på hur mycket du själv gör. Demonterar och monterar du allt själv eller du låter någon annan göra hela jobbet tex.. Sen är det väldigt stor prisskillnad hos olika lackerare, och det är även kvalitén.... Hör dig för hos några lokala lackerare och be att få kolla på några jobb dom har utfört. Lycka till !


Vad Puppen menade med första länken (en sökning kan man inte länka till) var att du ska använda sök-funktionen. Det här har ämnet har varit uppe på tapeten ett antal gånger innan


kostar mellan 10 - 20 tusen kr för en hel lack


från 5- 100 000:-


Om du kan göra förarbetet så blir det ju en aning billigare. Men ska du få till en fin lack så är det nog en bra idé att låta lackeraren även göra förarbetet.


från 500 till 90 000.. ungefär





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka