Ska jag ta bort kjolpaketet och sätta på original ist ?

hejsan . undrar vad ni på garaget tycker . ska jag ha kvar kjolpaketet på bilen så att den ser ut som på bilderna , eller ska jag ta bort det , sätta på original stötarna , och klapp sänka den ? tacksam för många svar . over and out - peace



Svar på inlägget: Ska jag ta bort kjolpaketet och sätta på original ist ?



Då tycker jag att du ska sätta dit original, det där kjolpaketet faller inte mig i smaken tyvärr. Men det är vad jag tycker


okey . nej alla kan ju inte tycka om allt men jag tackar för din åsikt


tycker det ska bort. ser klumpigt ut


Jag tycker det kjolpaketet är för mycket. kör nåt diskretare, typ R32 kjolar och så sänker du den som du tänkte. Kanske en annan frontläpp t ex.


nä de var inget vidare, tycker du ska byta till original...


Jag vet inte, tycker du har kört ett visst koncept med den och det fungerar. Inte min smak men det ser ändå enhetligt och kaxigt ut. Tycker du kan behålla det, iaf om du inte är allt för många år ifrån 18 Har svårt att se en 35-åring i den bilen.


bort med paketet å på med något diskretare! och sänka självklart!


Orginal är ju snyggare än det där iaf!


Bort med skiten! Ska vara ett diskret kjolpaket om det ska vara något.





Håller med där, ett tips till är att skaffa en vinge. Hade blivit snyggt Men det är vad jag tycker. Lycka till med valet.


Tycker det var plottrigt, håller med om det Falloutboy säger.


jaaa,du ska byta rubrik! men annars så greja nå mindre diskretare


Sätt på nått sikretare så blir det kanon


Lägger du en fetare lack så ska du köra på det paketet! Dock så tycker jag inte att du ska köra original, dom ser lite tråkiga ut då


Det föll inte mig i smaken faktiskt, så jag tycker att du ska ta bort.


Orginal. stänkskydd och så skruvar du ner coilovers:na i bott


r32 kjolar å sänk :}


Det är helt upp till dig, är nog många som tycker det är för mycket men likt förbannat är det sådana bilar man vänder sig om efter på stan Så fråga dig själv vad syftet med bilen är. Blickfångare eller ett cleant åk. Jag är mer åt det cleana hållet men det är nu när jag blivit gammal (26 )


Jag tycker att det ser rätt OK ut faktiskt. . elr jaa, Fronten skulle behövas bytas ut iaf, resten ser bra ut enligt mig GL!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka