Vad får man för böter med kolfibervinge??

Tjenare är sugen på att införskaffa en kolfibervinge. Och undrar nu är det ngn här som blivit stoppad av snuten med en sådan och vet vad böteslappen ligger påå?? Kan vara bra att veta



Svar på inlägget: Vad får man för böter med kolfibervinge??



Jag skulle tro att det är typ att vassa kanster stick ut eller liknande. Hör med Akakapukko här på garaget. han har nog erfarenhet utav dte har jag hört;)


ja har en på min haha den e ju inte stor men iaf haha ;P


Tror nog inte att det spelar för roll vilken material den e i du Men den skall ansluta mot karossen på sidorna annars e den inte laglig vassa kanter eller nåt har jag för mig att man fick på bes iaf ingne aning alls om böter


beror på hur den sitter monterad. sluter den tätt mot karossen (mer eller mindre) och inga saker sticker ut som man kan fastna i så är det lungt, eller ska vara allt beror på sinnesstämmningen hos konstapeln. men bilprovningen godkände min när jag bessade datsun och frågade om den.


okeej ser bra ut... fiin kärra... jaa det är väll bara till att montera på och se vad dom säger:p





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka