Klurigheter med fälgval 850 T5(Grön)

Hej garaget! Har bestämt mig för att piffa till min bil med ett par 18". Jag tycker verkligen det är jätte svårt at välja, finns ju 1000tals olika modeller ju! Ge mig insperation och länka eller skriv ner fälgar som passar en grön 850:) Ha det



Svar på inlägget: Klurigheter med fälgval 850 T5(Grön)



Personligen tycker jag om Volvo Pegasus, mer kända som "R-fälgarna", som satt på bland annat 850T5R, och numer även på vissa S60R. Dessa är dock ganska dyra att köpa original på Volvo, med det finns många replikor som ser likadana ut, exempelvis: http://www.molway.com/shop_show_vara2.asp?ID=5869, i detta exempel monterade med passande däck.


Nebulafälgarna är sexiga. Jag skulle gärna byta mina R-fälgar mot Nebulafälgar.


Känns fräschare med Nebula i mina ögon.


Javisst, lite mer ovanligt än R-fälgar som sitter på var och varannan Volvo idag, oavsett om det är en 240 eller V70...


Vad som helst utom pegasus... De är ungefär lika roliga som torkande färg... Jag hasde nog kikat på Triton.


Bland annat Comet fanns på S70R och V70R, äldre generationen. På Robins S70R.


ACE monaco/targa fälgen med två namn... sitter också på var och varannan bil, men otroligt snygga fälgar som ser 10x roligare ut än något av volvos orginalalternativ. min kompis har sånna på sin t5a och det är bland det snyggaste som finns på 850!


Skulle dom där ACE monaco/targa vara snyggare än Nebula-fälgarna?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka