Fälg kant röd eller blank polerad (Klart så blev det...)

Jo det är nämligen så att jag har vart sugen på att lacka original fälgens kant röd. För jag tycker att det skulle match övriga GTI detaljer som är röda, grill emblem mm har kollat upp vad det kostar och lack friman vill ha 1500kr för alla 4:a så det känns som ett bra pris... men då är det som med: lamba doors It's so playd out that lambas dont even have them... det jag menar är att röd kant är det absolut vanligaste då det gäller svarta fälgar... men röd är det enda som skulle match bra för utom vit då... men så vad tycker ni?. Lämna gärna eran åsikt! Med röd kant... vad tycks ? (jag vet att mina free hands ritar skills inte är 100% men det får ni ha överseende med...) sedan är färgen lite för röd... om det blir av kommer det att vara samma röd färg som grillen mm Original med blank polerad kant... Här är en annan Edition 30 (Svart dock...) med röd kant... UPDATERAT (EDIT): Si såhära blev det lite dåliga bilder bara... ska ordna med bättre bilder senare i veckan om det blir väder. Men jag blev riktigt nöjd faktiskt... med röd kant... med röd kant Vad tycker ni vart det bra eller dåligt ? /mvh soyd



Svar på inlägget: Fälg kant röd eller blank polerad (Klart så blev det...)



Håller med , rött matchar de övriga röda detaljerna på GTI;n . Det sticker ut lite lagomt , blankt eller ex vitt blir för tamt tycker jag.


Håller med föregående, rött skulle bli riktigt läckert !


Rött passar nog bäst, som sagt flyter ihop bra med resten av Gti;ns färger


blank polerad känns med cleant tycker jag


röstar på rött jag med


Låt dom vara enfärgade är min åsikt... Hade GTI:n varit svart skulle det möjligen ha funkat med röd kant, om det inte varit så uttjatat redan. På en vit bil blir det för många färger från sidan med röd kant på svarta fälgar. Polerad eller vit kant funkar inte heller tycker iaf jag.


Rödkant Jag har själv det, dock har jag satt ditt det med röd tejp som jag köpte på Micro när de fanns..


Istället för att lacka så finns det ju fälgtejp. Sök lite på google så hittar du säkert något som passar. Men rött med tanke på GTI detaljerna är ju snyggt, samtidigt är ju vitt bra mycket ovanligare.


kul att höra vad ni andra tycker... . Jag var kanske lite otydlig i mitt inlägg men den polerade kanten är där original.... /mvh soyd





Ja det har du ju rätt i, tänkte inte på det. Ja då röstar jag på svart kant...


hehe ok /mvh soyd


Röd kant! Det är mer GTI över det. Dessutom sticker det ut mera!


vitt tyckte jag var snyggast


Röd kant blir nog riktigt bra


Röd kant! Varför? Jo för att det skulle vara snyggt med lite lite rött på bilen, matchar grillens linje och "I:et" i GTI är rött va?


Röd kant utan tvekan


Rött tycker jag du skall ha, den blanka polerade kanten passar bättre mörka bilar !


R Ö T T ! ! ! :d


röd var mycket finare





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka