Montering, m3 speglar på volvo 740

Tjena, vad är det man måste kapa för att få m3 adapterna att passa? http://data.fuskbugg.se/skalman01/IMG_2836.JPG http://data.fuskbugg.se/skalman01/-IMG_2837.JPG



Svar på inlägget: Montering, m3 speglar på volvo 740



Fan, svårt att få hjälp med detta tror jag..


har inte testat detta själv men om du har köpt en adapter till speglen som ska passa på 740 så tycker jag att du inte ska behöva kapa något... kolla så att du verkligen har fått rätt adaptrar lycka till


Det står att man måste kapa listen för att få dit adapterna...det som jag behöver hjälp med Har köpt dom på hällsjöstyling, slänger upp en bild imorn med adaptern där den ska sitta


Tog lite bilder men det är svårt att se. Fixade till så att dom blev till 500kb också så nuså tar det inte 15år att ladda http://data.fuskbugg.se/skalman01/-IMG_2844.JPG http://data.fuskbugg.se/skalman01/-IMG_2845.JPG http://data.fuskbugg.se/skalman01/IMG_2846.JPG http://data.fuskbugg.se/skalman01/IMG_2847.JPG Jag antar att det är denna list man ska kapa:http://data.fuskbugg.se/skalman01/IMG_2836.jpg Men är inte säker


du måste kapa liste som går ut med nedre delen tror ja det var.. eft fönsterkanten dvs.. minns ej hur ja gjorde på min 740.. men ja hade adapter ja med..


kan du inte kolla på min sista bild som jag länka då? Är det så man ska göra?


Res tillbaka ca 10 år i tiden då det var inne med att ha m3 speglar och ställ frågan på något forum som fanns då


Och det kmr ifrån en kille som tycker en gammal jappsråtta till bil från 80talet är skithäftigt. Har du inget vettigt att säga så behöver du inte kommentera?


..men han har ju ganska så rätt ändå.





hahahahahahaaahahahahahahah


Om jag tycker det blir bra på MIN bil så skiter väll jag i vad andra säger vad som är rätt eller fel?....eller?


fan vad det hackas på folk hela tiden han ville ha råd inte massa tråkiga kommentarer!!


Fattar inte varför du inte kolfiberdraperar org speglarna. Om inte har missat det så är din bil kantig och m3 speglar ganska runda så det passar inte. Själv så tycker jag att m3 speglar hör hemma på m3 och inte på en traktor.


Det blir lätt att man hackar på folk, men det sånt man får ta på en sån här sida.


Själv tycker jag din stylade golf ser ut som liten kärring bil. Men hackar jag på dig och säger vad du ska göra med din bil eller? Nej, gillar du inte min bil och mina idéer så slipper du kolla på den och läsa vad jag ska göra...är det så svårt? Och sen om du måste veta så är orginal speglarna spruckna och trasiga så ett par m3 chrome speglar för 300spänn verkade mer vettigt.


Oj då klev visst på en öm tå men så e det väl me alla svettiga volvo raggare.


Svarade bara på din fråga och gav min personliga åsikt, exakt som du. Sen att du går in på random trådar och kommenterar spydiga kommentarer för att du inte har nått vettigt att göra är inte mitt fel. Sen är jag inte svettig och ser mig inte själv som en raggare.


Så e det när man åker golf då har man ofta tid över eftersom att man slipper skruva så ofta.


Haha, märks att du absolut inte har något vettigt att kommentera med så jag tackar för mig!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka