Hur lagar man bucklor och repor i lister?

Hej! Har en list till min kofångare som repig och bucklig. Hur lagar man sånt? Ser ut ungefär så där fast djupare i verkligheten. Tacksam för hjälp!



Svar på inlägget: Hur lagar man bucklor och repor i lister?



spackla och lacka kanske? funkar till de mesta annars värma och se om du kan släta ut de


Att fixa plast kan du i princip glömma, bästa du kan göra är att göra som förra inlägget sa eler byta ut hela kofångaren.


prova vattenslipa och sedan värma upp plasten med värme pistol inte helt säkert men värmepistolen borde kunna ge tillbaka lite färg efter vattenslipning


fel fel fel. plast går hur lätt som helst att laga "för den som är kunnig förstås". Du tar först och slipar ner dom "vassa" kanterna. Sen lägger du i spackel, när det har härdat så slipar du ner det. När du tycker att du fått det fint så tar du med 400 papper och slipar ner så dom värsta reporna försvinner. Sen tar du plastprimer "även kallad för plastfäst" och sprutar på. Det är genomskinligt, behöver inte alls va något tjockt lager. När det har härdat så använder du fyller på det. efter fyllern har härdat så slipar du ner det med 800 vattenslip. efter du gjort det så ska du ta och lägga på någon strukturfärg, då jag ser att det är lite struktur på listen. Men du kommer nog få lägga struktur på hela för annars kan det se dumt ut, men isåfall rekommenderar jag dig att gå till en riktig lackerare och få strukturen påsprutad för att slutresultatet ska bli som bra som möjligt. sen e det klart. Lycka till !


Oj, det där viste jag faktiskt inte, tack Kan dock tycka att det lät som en jävla massa arbete och fick känslan av att det är billigare att köpa en ny kofongare beroende till vilken bil det gäller.


Även ett stylingpro lär sig något nytt varje dag I vissa fall så kan det vara billigare att köpa en ny LIST som TS efterfrågade. Fast vissa Bilmärken har svinigt dyra priser på de allra minsta detaljerna. Vissa säljer tex ett clips för 40 spänn. Visst är det lite mkt underarbete, men grymt skönt när det väl är klart


Okej! Tack för svaren allihop! Hjälpte oerhört!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka