Var köpa xenonliknande lampor?

Som topic lyder så undrar jag var man kan köpa H7 lampor som lyser blåaktigt, alltså xenon liknande? Men jag vill köpa i affär och inte på internet med tanke på frakt och sånt. Har mekonomen sånt eller biltema, jag hittar inte det på deras hemsida men det kanske är nån här som vet. Bor i Göteborg ifall det spelar nån roll. //peebo



Svar på inlägget: Var köpa xenonliknande lampor?



Tradera är ju ett sätt, där ser du ju om säljaren har många bra omdömen osv. frakt där blir bara vad paketet väger. lite lampor o omvandlade kan inte väga mycket. säg att paketet väger 1,5 kg. då betalar du bara för vad det väger. inte massa extra avgifter som internetsidor tar för att skicka ett paket. Men i gbg måste det finnas någon affär som importerar lampor/xenon. sög på någon sökmotor. typ eniro lr liknande.


ok tack ska kolla det. kom gärna med mer tips


Rusta, 25.50:- lampan. Så här blev skillnaden på min innan jag rengjorde strålkastarna. Personligen skulle jag aldrig köpa annat än Xenon nu när det inte kostar mer än vad det faktiskt gör.


Ok tack för tipset Åker in dit imon och kollar


köp inte på mekonomen iaf!! jag var där igår och köpte h7 lampor som hette night lighter tror jag. dom sa att dom skulle lysa vit med lite blått sken. satte i en lampa på höger sida och lätt originalet sitta kvar på vänster sida och kollade om de var någon skillnad med dom lyste exakt samma färg.nu skulle jag bara ha de i dimljusena. ska du ha i halvljuset så ska du köpa riktigt xenon och inte falskt för du tjänar nog ändå på de i längden.


Skall dock tilläggas att det finns en risk att bilen inte blir godkänd på Bilprovningen. När man monterar Xenon måste det finnas automatisk nivåreglering. Mvh. David.


ok tack för tipset


Ok när jag ska besiktiga bilen så byter jag trillbaka till original


Jag köpte Osrams ARi H3 55W till mina dimljusen efter ha sett lite bilder på bilar som bytt, fan va jag blev besviken non different men men, 150kr är inte hela världen





ok tack ska inte köpa dessa då





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka