Mekanlack och skumgummi roller?

lillbrorsan har skaffat bil (epa traktor) som absolut inte är fin, den är sprayad med biltema hobby lack och ser som sagt förjävlig ut. och då tänkte jag bara kolla då han ska rolla den, om mekanlack och skumgummi roller borde vara något? då bugeten inte är så stor så behövs inga kommentarer om att lämna in den eller spruta den då han bara har tillgång till flerbilsgarage och naturen. finns det någon annan bra färg än mekanlack? och han har redan bestämt sig för att den ska bli vit så ni behöver inte skriva orange och mattsvart så att den kan kallas för humlan! dock gärna förslag på färg som ger bäst resultat om vit är svår att få bra dvs? långt och krångligt inlägg men tacksam för svar



Svar på inlägget: Mekanlack och skumgummi roller?



servalack, tipsade min far mig om, finns att köpa på vanlig färghandlare! plåtlack! skall funka bra, han har lackat flera bilar med det!


såg på ett annat forum någon som sa att serva lack och mekanlack va samma sak med olika namn?


mycket möjligt att det är så! men det funkar bra iaf!


okej, sista frågan bara skall man ta matt vit eller blank vit? alltså vilket är lättast att få bra? och hur mkt bör man tunna färgen?


jag rollade caddyn med skumroller, tunnade inte ut färgen alls, täcker bättre då! tror att matt är lättast! är iaf snyggast om man får det bra tycker jag!


okej, vart är färgen köpt?


Kör på maskinfärg, hade en kompis på sin bil och det blev bra som fan. finns i vilken färghandel som helst





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka