Måtten på strålkastarglasen på en volvo 940?

Jo, som rubriken lyder.. Någon som vet måtten på lyktglasen på en 940?. Nämligen lyckats få båda mina sönderslagna i helgen Tänkt att be någon glasmästare fixa lyktglas i antingen vanligt glas eller plexi för att få ett mer cleant stuk på lamporna.



Svar på inlägget: Måtten på strålkastarglasen på en volvo 940?



måste ha orginal.. annars blir ljusbilden åt helvete..


Jasså, Men jag har ju kört på utan glas över huvudtaget nu ett tag och jag tycker att det funkar rätt bra Tycker man ser bra även i kolsvart mörker, och det ser rätt flashigt ut på avstånd också.. bländar inte mer än vanligt heller. Även blivit stannad utav ett par sura Blå, men det enda dom gnällde på var filmen på framrutorna.. och ett "är det verkligen bra att köra utan glas sådär?".. Kan även tillägga att det var trafikpoliser.. Så om någon vänlig själ skulle kunna mäta sina glas å skriva måtten så vore jag evigt tacksam..


bara gå in på volvo beställa glas vad är problemet?


Problemet är att jag skulle vilja ha "klara glas".. om du läser vad jag skrev innan så står det även att jag skulle vilja ha ett mer stilrent stuk på skiten. Dessutom om jag är ute efter orginal glas så är nog Volvo det sista stället jag skulle köpa på, kanske om det vore viktiga saker.. men deras överpriser pungar jag gärna inte ut med i onödan.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka