Audi-experten? Audi A4 95-00 Ang. Karossen

Jag hittar inte informationen jag söker om denna bil, jag läste nånstans att det gjordes en liten ändring utseendemässigt i modellen nånstans här i mellan, det skulle tydligen inte vara en stor ändring av informationen jag fått fram men en ändring ändå. Så frågan är väl då, ändrades karossens utseende nånting mellan dessa år och när hände det? Och vad är skillnaderna dom gjorde isf? Hoppas nån Audi-kunnig kan svara på denna fråga, tack på förhand!



Svar på inlägget: Audi-experten? Audi A4 95-00 Ang. Karossen



Den Faceliftade modelen är från 99-01 och har bl.a: Klarglas strålkastare med integrerade blinkers, avlånga blinkers ist. för fyrkantiga. Rundare/längre dörrhandtag, inga spolarmunstycken på huven. Baklysen med klart glas till backlyset "veck" på stötfångarna, Annan AC, annan belysning på instrumenten. Sen finns det ytterligare ett s.k GmBh paket som innehåller: * Svart innertak * Vita instrument tavlor * Elstyrda Recaro stolar i halvskinn (förar/passagerar) * Aluminium instegslister * Borstade aluminiumlister på panel och dörrar * S4ans chassie * S4ans styrväxel


Har säkert glömt nått....


Även andra skärmar fram på 99-01 Märktes mkt väl när jag monterade faceliftlyktor på min -97a.


Lite mer ändringar på faceliften. På framskärmarna är det inga audiemblem under skärmblinkersen. Det är bredare dörrlister. Rundare handbromsspak. Ny panel med knappar runt stereon. Belysning där man ställer in hur mycket fläktarna ska blåsa. (vid varje fläktuttag) Uppdatering på baklucka, lite plattare list ovanför regskylten, nyare öppnare till bakluckan, dom har tagit bort ett veck på bakluckan nedtill. Nedre dimljus. Nya nyckeln där du kan öppna/stänga rutorna genom att hålla in låsning/låsa upp.


Se där, mest bara småsaker då. Så sidokjolarna som S4'an har är ingenting som kommer original på någon modell av A4'an från 2000? (Jag hittade en bild med ett bra exempel på blocket, hoppas det är okej att länka bilder här på forumen) http://195.149.144.149/images/31/3123071662.jpg Den bilens sidokjolar, de små som följer hela bilens sida, är det S4-only? Någon som har nån aning om de passar en vanlig A4 om jag fick tag i ett par begagnat?


Ja det är bara S4 sidokjolar, begagnat vet jag inte hur du får tag på. Kanske via skroten, men mest troligt är väl att du får gå in på din audihandlare och beställa ett par.


Det är alltså så enkelt? Jag kan beställa nya delar via en audi-handlare till en 00's Audi? Fantastiskt, tackar så mycket!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka