Pris att lackera en bmw 540?

Bor i Eskilstuna, har en Bmw 540Ia -95. Har mindre skador av rost vid dörrarna, så ska fixa dom. Men fick en snilleblixt att man kanske skulle lackera om hela bilen. Färgen den har nu e asful! Så, någon som vet vad det skulle kosta? Inom Eskilstuna eller angränsande län, det är då hela bilen jag vill lackera om.



Svar på inlägget: Pris att lackera en bmw 540?



Enklast är nog att ringa runt till lackerings firmor i närheten av där du bor och höra vad det kan kosta.. Det är väldigt svårt att säga så här. Allt beror ju på vad det är för lack hur mycket arbete de måste lägga ner på bilen osv osv. Men allt från 8000kr-100.000kr får man väll räkna med.


ja det är inte alls biligt där jag bor kostar det 5000 tusen att lacka bara huven ifall man gör det vit då alltså men sedan finns det dom som lackar hela bilar för 6000 kr som är mer rimligt. men jag tror inte du kommer att lacka om din bil när du får höra priset, bilen lär ha varit biligare att införskaffa än lacken kommer att kosta:) men ring runt och hör vet inte era priser där du bor så


Gör du förarbetet själv kan du ju få ett rimligt pris. Sen spelar det ju stor roll vad du ska lacka den i för färg!


enklaste sättet att få en prisuppgift; hör med den som ska göra(eller eventuellt göra) det så slipper vi sitta här och gissa. bara från stad till stad kan det variera en del i pris.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka