Läppar till volvo v70/s70 - har letat jätte mycket, någon som vet var jag kan hitta det?

hittade en vovlo s70 med sådana läppar, en ända bil på hela garaget. det måste finnas fler tycker man? Vet du var jag kan få tag på sådan till min v70? Hade blivit väldigt glad om någon vet vart det finns. MVH eea.



Svar på inlägget: Läppar till volvo v70/s70 - har letat jätte mycket, någon som vet var jag kan hitta det?



Länk till den bilen som har det så man kan se vad du menar?


http://www.garaget.org/?car=26878


Det där är ingen läpp, det är kolfibersplitters. Säljs på Realcar. Kolla under "Kolfiber". Mvh. David.


jasså, haha, dumma den människan som sa det till mej då haha..! tack så mycket för hjälpen!


Vill du spara på frakten kan du gå in på Mekonomen och beställa därifrån om du vill. Dom har samarbete med Realcar och jag tror man slipper all frakt på det viset. Mvh. David.


tack, men jag hittade dem inte på realcar. kan du länka tror du? eea.


Går inte att länka till Realcar tyvärr, men som den gentleman jag är ska jag förklara. www.realcar.se --> Kolfiberdelar ganska långt upp i vänsterspalten --> Kolfibersplitters. Mvh. David.


fjäääääskis;) Ont: Gör egna istället=) kan ju inte va speciellt svårt.


Vill man ha dom i kolfiber så krävs det ju lite kunskaper för att lyckas, och en hel del prylar krävs också. Men unik, det blir man ju. Mvh. David.





Det kan se riktigt snyggt ut rätt gjort.


kolla på fronten på min gamla s70!! den sitter det en läpp på som jag köpte på spoilershop.se...mkt bra passform och kosta ca2500-3000:- ...


Finns en variant på http www.samsteffansson.se oxå dock kass bild på den. http://www.samsteffansson.se/products/i . 914702.jpg


så du hade bra passform på ditt v.i.p paket, det hade inte jag utan det skevade rätt rejält.


fronten och sidokjolarna var bara att slipa ner och lacka däreomt bakdelen var ganska jävlig. kanske hade tur som fick ett bra paket då!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka