Hjälp/Smakråd: Fälgar Ford fiesta st

dom är snygga det är typ sånna eller fälgar med mer racingstuk jag funderar på. Vart köpte du dom då och hur mycket kosta dom??



Svar på inlägget: Hjälp/Smakråd: Fälgar Ford fiesta st



Jag lackade mina orginal 17" vita men shit vad jag ångrade mig....inte roliga att hålla rena & snygga med alla dom ekrarna. Sålde dom & köpte 18" PT Boost. Sen sålde jag dom & köpte 18" Ruff Racing Chrome från statusfälgar. Köpa dom av mig?? Ska själv köpa nya, Compromotive, vita med Toyo R888 däck;)


kolla runder på olika hemsidor som säljer fälgar så finns dom säkert där. dom e inte så ovanliga och priset ligger på runt 9-10k för 4 st med däck så de e rätt lagom


Vad ska du ha för dom ?? annars funderar jag på dom här http://shuwantera.se/produkt.asp?idprod . ;k1=Fälgar men vet inte hur det är med et ?? nån som vet vad jag har orginal på mina??





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka