Någon som kopplat om dimljus på 93 -05?

Tänkte fråga om någon har kopplat om dimljusen på 93 SS? Problemet är att dimljus endast lyser med helljus och parkeringsljus.. Men jag vill kunna använda det till halvljus.. ? Tänker bara om det är lätt att dra någon kabel på någon tjuv sätt, för att komma förbi detta.. Tacksam för alla svar..



Svar på inlägget: Någon som kopplat om dimljus på 93 -05?



och varför vill man göra något som är inte är lagligt? Det går och programera om med tech2, det är smidigast iaf.


Alltså på min 9-3 SS -04 så går det att ha halvljus och dimljus. Varför kan inte många andra ha det? Jag har inte gjort nåt utan det är så orginal.


Den är omprogrammerad till det. Går att göra med Tech2


Jag har kopplat på LED dimljus på bilens elsystem, går det att programmera bort "blinkningarna" som uppstår av LED/diod lampor med Tech2?


OK, tack för att du redde ut det.


På dagtid åker jag alltid med dimljus + parkeringsljus, men det blir ju lite problem när mörkret faller Googlade lite och det ska gå att få bort blinkningarna och hittade att man skulle ändra koder i bilens databox, lät inte som vem som helst kan göra det Det fungerar inte med Tech2 då?


Angående blinkningarna, lysdioder kräver väldigt lite ström för att lysa, så kan dioder på vissa bilar (Tex. 9-3 03-) med CAN bussystem blinka när bilen är "aktiv", CAN bussystemet känner inte av att de sitter dioder på, tror inte man kan komma undan me de problemet me å andra sidan e de lite fräckt... a la discomania som cambrant brukar kalla dem


Haha, ja det är ju ascoolt Fräckast i stan med min blinkande bil





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka