Lacka om bilen

Om man vill lacka om hela bilen o då menar jag även motorrum och dörrgångar räcker det då att lämna in den till en lackeringsfirma eller hur blir det med motorrummet tar dom bort allt för att kunna lackera där eller måste man själv lämna in bilen tom i motorrummet?



Svar på inlägget: Lacka om bilen



det beror på, men enklast för lackfirman är ju att lämna in bilen strippad och klar, annars lämnar lackfirman antagligen bilen till en verkstad som rensar den helt och monterar ihop den igen efter omlackning med en fet prislapp såklart..


Det vanligaste borde vara att man tar bort så mycket saker som möjligt runt motorn och maskerar resten, typ motor, kabelhärva och sådant. Sen lackar man motorrummet med motorn fortfarande i. Mvh. David.


hur mycket kan det gå på då att lacka hela bilen utan att rensa motorrummet så dom själva gör allt åt en?


Kan ligga mellan 16-35k väl ?


16-35k e nog bara för själva lackerings delen! ska dom skicka iväg bilen för att lyfta ur motor och tillbaka sen så e det helt andra siffror annars e det riktigt billigt


fyfan vad dyrt! Brukar dom flesta lacka om hela bilen eller bara utsidan ?


Dyrast är nog när man byter färg, gör man det seriöst så plockas bilen ner och lackeras i motorrum,bagage insida av dörrar huv m.m- Har gjort en sådan lackering och det kosta 10 gånger mer än själva bilen......


får jag fråga hur mkt det gick på?


Tänkte bara höra om det är någon som vet någon bra lackfirma i Västmanland och vad det kostar att lacka om hela bilen? Det handlar om att byta från nuvarande färg till en annan färg.





Det finns två miljarder trådar om just omlackering av bil. Sök, snälla. mvh. David.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka