EAGLE eyes ?? e36

heej e det nån som har/haft eagle eyes på sin bil?? undrar vad e det för skillnad mellan angel och eagle eyes?? elr e dom lika typ? MaRcUs



Svar på inlägget: EAGLE eyes ?? e36



eagle eyes är nog baklyktor, är ganska säker på detta...


eagle eyes verkar vara bakljus, med dioder!? och angel eyes är ju ringarna i framlamporna!


hmm Vad säges nu då??


jag tror att d inköpt från usa kanske?


Frågade en återförsälgare om detta och eagle eyes är det samma som angel eyes, men kan vara dioder iställer för neon rör. (Hans ord inte mina) Men det var ett tag sedan så eagle eyes kanske är något annat nuförtiden.


ser då ut som helt vanliga block angeleyes.. i mina ögon. samma ringar som i alla andra och de är även samma ringar på mina på vectran så.. svammel. de heter bara nå annat men är samma skit.


ringarna ser inte ut som vanliga ringar som finns på angel eyes.. ta en titt fåru se.


a kanske d kanske


http://www.eagleeyes.com.tw/ emaila dom och fråga?





a det kan man göra. grym bil du har förresten


Tackar


ja, jag vet men undrar om det e stor skillnad mellan dem när det gäller E36a då?


Eagle Eyes är som en Angel Eyes, fast med en yttre ring runt om. Dom har oftast en mindre diameter än Angel Eyes. Sen så brukar man kalla Eagle Eyes för Predator Angel Eyes.


Det kan inte vara så att företaget heter eagle eyes och att det är därför det står eagle eyes på lådan, fast lådan innehåller angel eyes?


mhhmm vet ej.. men dom ser inte ut som vanliga angel eyes som vi har i sverige, dom e lite finare tycker jag, elr va tycker du?


det är ju exakt samma som jag har på min bmw... sitter dioder i dom. mina är köpta från usa. kolla mina ilder så ser du hur dom ser ut på bilen.


aa riktigt fina:) men lyser dem vit elr orange typ?? kunde inte se riktigt.


Eagel eyes måste vara tillverkaren, för jag köpte klarglas till min mb w202 och dom kom i en likadan låda.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka