tips på styling till v70 -97

halloj, har köpt mig en v70 som jag tänkte snygga till lite, vill ha lite tips på vad man kan göra med den... har skaffat en R kofångare, tänkte även på xc-grill och usablinkers.. ev vinge med... några fler tips på vad som kan va snyggt??



Svar på inlägget: tips på styling till v70 -97



C70 klarglas, sänkning, större fälgar, tona rutorna om dom nu inte redan är det och sen som du skrev xc grill, vinge.


själv så tycker ja de är snyggt med bara sänkt,takvinge o snygga fälgar


ett par snygga fälgar sänkning tak vinge klarglas x 70 grill. tona rutorna r frot fram störe ut blås.


r-optik med klarglas är allt som behövs:P och ett par goa fälgar med rätt sänkning


R-vinge, R-front, R-fälgar, C70-klarglas, R-märke fram o bak, R-inredning...?


R-vinge på en kombi? tror inte det och varför alla dessa jävla R märken både högt och lågt på bilar som inte är en R?


Nej, jag tänkte på takvingen, men det är ju bara V70NR som har en speciell design där, kom jag på. Nej, håller med dig till fullo om alla dessa jävla emblem, och varför då R-spoiler, R-fälgar på en bil som inte är en R? Men standard styling på en icke R-bil är ju..... just det, R-styling.


sänkning går bort då bilen används som dragare till hästsläp(ibland iaf) + att jag tycker dom e snyggare osänkta... R emblem blir det nog inga heller, gillar inte emblem överlag så dom som finns ska bort med. tonad är den.... fram med mer förslag :-)


Du har inte bild på den? Eller kan ge en beskrivning?





kolla min för lite inspiration vad man kan göra! R-front, XC grill, klarglas med US, backspeglar, lackad plast (dock inte färdig med tex backspeglarna å grillen), custom rails, dubbelpipigt, strippad baklucka, vinge (skall dock bli Realcars nya Iridium) 30mm sänk (hade nog passat ganska bra ifall du fortfarande vill kunna dra lite) jag skoll dock ha den lägre sen! xenon, mkt välputsad mm... Jag funderar på att sätta ett "R-Design" märke i grillen dock, bara för att det är ju just en "R-Design" men du har jag ju ändå tagit det till nästa nivå lite granna...


ska försöka ordna en bild på den... måste bara tvätta den först :-)


Svarta B och C stolpar, åk till nåt tryckeri och tigg lite tryckfilm där, annars har du nog redan fått de trevligaste tipsen..


Färdigstylad.


Köp en V8 nyckelring..klart!


R märke och AWD märke på nåt som inte e R eller AWD...får han ju skämmas varje gång ngn frågar vad han har för bil. "Ofan har du en R?" "nä....de e bara kofångarn liksom"


min v70 med gammla looken.. V.I.P tjolpaket,xc-grill,c70klarglas,R-galler i orginal spojler vindavisare*4 18" R-fälgar Performance speglar s60 skärmblink.. [img][/img] [img][/img] 2008 såg den ut så här..Med Evolve front, och projector lysen och svarta bakljus.. [img][/img] [img][/img] Funderar dock på att köra V.I.P kittet igen.. tyckte de nästan va bättre hoppas du fick lite idér och lycka till!


Hahaha..


Haha, jag tänkte då inte på R-märket och AWD-märket... det är ju bara gay att montera såna utan att ha en R. Som är AWD. Men jag tänkte snarare att när bilen ser ut så, då är det lagom, sänkt, fina fälgar och C70-klarglas och USA-blinkers, V90 baktorkarkåpa, takvinge med bromsljus, tonade rutor baktill.


varför bytte du bort C70 klarglasen? dom är ju 10000ggr snyggare än dom framlamporna du har nu, samma sak med baklamporna. eftersom det är flera som laggt upp bilder på sina bilar så kommer här några på min





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka