Neon/diod ljus under och i Bilen. lite allmäna frågor om det

tja, skall inhandla Neon/diod rör till bilen ev båda beroende på vart respektive skall sitta. har kollat på http://www.streetperformance-butik.se/S . 1830_19182 * verkar rätt ok. någon som har erfarenhet av detta kit eller liknande? e de bra saker etc. om man skall ha ljus i bilen runt basen i bagage utrymmet i taket sidorna bak o fram och framför fötterna (4st) vad är mest lämpat? neon eller diod? med tanke på värme etc. sista frågan då. är det olagligt att åka med neon/diod under bilen tända (samt inne i bilen) eller är det bara vissa i bilen som är tillåtna t.ex. dom på golvet men ej taket (ej blåa ljus så klart) Tackar för svar. pssst skall sitta i min 323a, lämna gärna smakråd till den ang färger på ljus.



Svar på inlägget: Neon/diod ljus under och i Bilen. lite allmäna frågor om det



du får ej färdas med neon påslaget samtidigt ( Utanför bilen ), Distraherar trafik ! Hur det är med att ha sånt innuti bilen vet jag dock ej.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka