Någon som vill ha motivlackering?

Att ha någonting ingen annan har är något som många strävar efter. Om du värdesätter det som är "eget" och personligt så vill jag erbjuda dig att göra just dina ägodelar till något som visar din personlighet genom att motivlackera det som du önskar i så stor utsträckning som möjligt. kolla in min hemsida på www.airbrushdesign.se Bilder på saker jag gjort finns även under projekt på min profil Ha ett trevligt styling år Mvh Emma



Svar på inlägget: Någon som vill ha motivlackering?



stylingår ...


Vart i sverige hittar man dig då ? :Edit . Såg nu, Åhus .


vart bor du?


Sure, är det gratis har jag mycket du kan få lacka.


Kolla på min hemsida så får ni den info ni behöver, om inte så kan ni pm:a mig. jag bor i östra skåne


Annonsering i forumet?


Det jag såg på din hemsida såg bra ut du verkar duktig Dock är jag inte mycke för motivlack på bil...


jävlar du va ju skillad


shiiiit östa skaåne? behöver nog 5000 kr bara för att komma dit yaao





Du är duktig på det du gör! Men är ju dessvärre inte tillåtet med reklam i forumet


§9 Marknadsföring och försäljning Det är förbjudet att skapa eller sprida marknadsföring för egen eller andras näringsverksamhet, vilket också innebär att det inte är tillåtet att länka till ett företags hemsida i t.ex. forum-signatur eller presentation i marknadsföringssyfte. Masspostning av gästboksinlägg, kommentarer eller PM tas på stort allvar och kan leda till avstängning. Försäljning och annonsering får inte förekomma på annan plats än Köp & sälj.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka