Hjälp! Vad är detta för fälgar? pris?

Hejsan! har köpt en 940 turbo med ett par fina fälgar på, dock vill jag veta vad det är för fälgar samt ungefärlig prislapp på dom. och det är där ni alla kunniga personer kommer in i bilden ! så om någon känner sig manad å svara så skulle det va toppen! Tack på förhand! //Ramneborg fälgar?



Svar på inlägget: Hjälp! Vad är detta för fälgar? pris?



Tror att dom heter Super DTM eller nåt liknande?


dom fälgarna vi jag ha på min dom e skit snygga:P


Master_J : Du har nog rätt googlade och dom ser ju likadana ut:D Iveskold: Ge mig ett bud


Jepp, det där är "Super DTM" som är någon form av replika av tyska Rondells 0058-fälg nr för äldre Volvo som säljs av bla http://www.gummihuset.se/ (som kallar fabrikatet "GH EDITION"). Antar att det är en replika då Rondell inte har någon 5x108-modell av sin 0058-modell. Kanske är tillverkad av Rondell ändå i slutändan, men verkar ju inte vilja sätta sitt eget namn på dom iaf. Edit:Nypriset ligger kring 1600kr/fälg för 8,5x17"arna.


Grymt snygg med DTM ^^


Okey:) tack för den informationen, dock har jag hittat lite i denna annonsen http://www.blocket.se/jonkoping/Nya_SUP . 317826.htm verkar som om rondell tillverkar dom fortfarande..


haha du får en tjuga för dom mer har jag inte just nu


Men det står ingenting om dessa på Rondells hemsida. http://www.rondell.de/ Kolla upp 0058 under "Felgen" så hittar man ingen 5x108, dvs ingen "officiell" fälg från dem. Edit:Har mejlat dom och frågat hur det ligger till, ska bli intressant att se om dom svarar Edit2: Rondells 0058 har aldrig tillverkats i 5x108 enligt Sven Förster, men står det ROD bak på fälgarna någonstans så är det Rondell som gjort fälgen. Vore ju nice om nån kunde kolla på sina Super DTM.


Riktigt snyggt på din bil!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka