Audi A4 -00, fälgstorlekar?

Hej, för x antal dagar sedan var jag inne på en av de 10000 olika sidor som säljer fälgar till min bil, där kunde man kryssa i en ruta med följande text; "Visa bara storlekar som passar min bil utan modifikationer", när jag provade kryssa i denna ruta så visade de bara fälgar upp till 17". Min fråga är alltså, på en Audi A4 1.8T(S) Quattro av 2000's årsmodel som är sänkt 30mm, måste jag göra ändringar på min bil för att få plats med 18" fälgar och t e x däck på 225/40/18 Alla svar uppskattas, tack!



Svar på inlägget: Audi A4 -00, fälgstorlekar?



Nej det är inga som helst problem att få plats med 18" på din bil. Hade den dimensionen på min gamla a4 och den var sänkt ännu mer än 30mm utan några som helst problem. Det viktigaste är bara att du köper fälgar med rätt ET


Suveränt! Tack för det snabba svaret


nejdu det är absolut inga problem! min Audi är sänkt 35/40 och jag kör med 19" 235/30 och det går bra! förutom vid fulla rattutslag! då kan det skrapa i lite!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka