Tändstiftskåpa i kolfiber Volvo 850

Jag funderar på att byta ut min gamla tråkiga tändstiftskåpa i Volvo 850:in mot en i kolfiber istället. Min fråga är nu kort och gott. Vart kan man köpa dessa? Finns det någon firma som tillverkar sådana? Har hört att Volvo ska vara ganska dyra på dem om man beställer genom dem. Eller finns det någon person där ute som har någon till salu kanske? Tacksam för svar. Mvh/Tobias.



Svar på inlägget: Tändstiftskåpa i kolfiber Volvo 850



realcar har sådana


Okej. Tackar så jätte mycket för informationen Mvh!


Inga problem ! Är de nåt mer ja kan hjälpa till med bara skicka gb inlägg eller så


Ett alternativ är tändstiftkåpa i rostfritt stål som jag noterade att LMR tillverkade:http://webbshop.l-m-r.se/product.do?productId=MOVO002 Kan få med egen text också


Realcars kopia kostar ungefär en tredjedel av volvos variant, och den stora skillnaden är att volvo inte är ingjutet på kopiorna. Sist jag såg en original kåpa i en katalog ville volvo ha 3800:- för en, men jag tror inte dem finsn att köpa längre.


kolfiberkåpan har utgått ur volvos sortiment går inte att beställa längre...aktuellt pris var 3600:- när det begav sig... finns en kille på blocket imellanåt som tillverkar sina i china(där han bor) säljer för 1000:-





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka