Dörrlist?E jag dum?

Jo det är så här att min ena dörrlist (den nedre) har gått sönder lite här och där så jag vill byta ut den. Men jag får inte lös den? hur ska man dra? måste man ta lös nånting? smörja? jag har varit på skroten för att testa dra lös en och såg att den var som instyrd på några plast bitar men när jag försökte dra lös den så gick plastbitarna sönder å listen blev krokig mm. Hur gör jag för att ta bort den utan att ha sönder den eller fästerna? Dörrlist



Svar på inlägget: Dörrlist?E jag dum?



Är det ens dörrlsit? Ser ut som sidospoiler?


Tror han menar nedre delen - plastdelen? - av dörren?


Om det är den nedre dörrlisten så sitter väl den fast med sånna där gula engångsclips om jag inte missminner mig.


jo precis det är plast liste som sitter längst ner på dörren :-/ hmm det kan va gula men ja tycker det ser ut som vita men är det bara en gångs? trodde listen var påstyrd på nå vis. om det är clips så kan jag juh inte ta lös listen utan att kröka/böja den?


Den listen sitter med vita plastclips och en skruv. På insidan av dörren längst fram så har du en liten skruv du måste skruva ut som håller listen på plats. När den är borta så skjuter du listen bakåt 2-3cm så lossnar den.


Tack så ruggit mkt var nått i den stilen jag trodde men då skruven bara snurra så vågade jag inte borra lös den i onödan Tack så mkt





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka