Tav av bakre kofångare på 855:a

Hej, har en 855:a som, jag måste byta kofångarfästena på. Fästena tog jag ifrån min 850 sedan, som var väldigt enkel att montera av. Men på 855:an (-96) så ser det lite annorlunda ut, och jag har inte riktigt vågat våldföra mig på den kofångaren på samma sätt som jag gjorde på sedanen, är det bara att ta bort den grå listen där med, precis som med sedanen? eller gör man på ett annat sätt? Funderar även på vad man ska göra vid skärmarna inne i hjulhusen, typ vilka nitar man ska ha dit för att fästa dem igen, eller om det finns någon annan lösning? P.S har ingen "nit-tång" eller vad fasen dom kallas ^^



Svar på inlägget: Tav av bakre kofångare på 855:a



På 96an får du ta bort bultarna som håller balken i fästen,plasten där bak är ett helt stycke och detta går inte att dela på där bak. Sedan tror jag inte det är samma kofångarfästen till 855 som det är till 854.Men kan du få på det ändå ,så är ju det bara bra. Gällande nitarna så finns det speciella på Volvo med "plasthuvud" ,annars går det kanske använda sådana där klämmor med skruv som man brukar få med högtalar-satser.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka