Hur byter jag bäst stolar i bilen?

Jag tänkte byta ut stolarna i 850in till 740 stolar, för min rygg e ju så kass o jag sitter bäst i 740ins stolar. Jag har förstått att stolarnas skenor inte passar varandra, men hur gör jag bäst för o få in dom ändå? ska jag göra adapter skenor eller nått? eller ska jag försöka få stolen från 740in o passa 850 stolens underede?



Svar på inlägget: Hur byter jag bäst stolar i bilen?



gör adapterskenor


jag hade tagit orginal underrede och försökt svetsa på det på stolen. Då har du ju orginal färstpunkerna kvar iaf.


Tror du de e nått SBP kollar nogrannare på de de ser att de inte är en originalstol? adapterplattor var min första tanke, men var ska jag bäst sätta dessa? mot golvet ellet mellan stol o underedet på stolen?


Antingen kan du ta bort 850 stolarna med skenorna och "golvskenorna" och bulta i 740 golvskenor komplett underrede. (risken är att du måste borra nya hål igolvet, vilket kanske inte e så lockande ) Eller ta bort 850 stolarna från skenorna och bocka några järn som du svetsar/bultar på 740 stolarna. I min gamla 740 hade jag original skenor med svetsade plattjärn och sen påbultad stol





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka