Volvo 850 Mittkonsoll

Hejsan! Jag har lite problem jag tänkte sätta in en knapp i min mittkonsoll på min volvo 850....ni vet där i mitten där stolvärme-knapparna sitter precis under dem finns det ju blindpluggar men jag får inte loss dem....vet ngn hur man ska göra för att få loss dem???? Tacksam för svar!



Svar på inlägget: Volvo 850 Mittkonsoll



På min S60 så fick jag ta loss mittkonsolen och ta loss dom bakifrån men vet inte om det är samma.


Kan ju vara att det är bara utmarkerat var knapparna skall sitta? Jag har nåt liknande på min och på ena sidan kunde jag heller inte få upp den här "täckluckan",och då kände jag ändå på undersidan.Så jag drog den slutsatsen att det inte är på alla som det sitter en "täcklucka",utan jag misstänker att man får på en del såga upp en del av markeringen och sedan fila upp resten.


skruva loss askfatet, bakom där fins rvå skruvar om du tittar ner lite. lossa locket för OBD-uttaget (myntfacket precis framför växelspaken) där fins en skruv (eller om det var två?) sen har du om du lossar lilla luckan inne i armstödsfacket så fins två skruv där om jag inte är vilse ute... sen ska det bara va att lirka ut det, lossa täckplattan under handbromsen så är det enklare att få bort allt. har du manuell så kanske du har en damask som måste lossas, det kan jag inte svara på då min är automat.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka