Hur mycket kostar ny lack?

Funderar på att lacka om bilen i vår. Ungefär hur mycket kan det kosta? Jag tänkte köra på en vanlig vit lack, som orginal. eller är det någon som han nåt annat tips på vilken lack som kunde vara snyggt?



Svar på inlägget: Hur mycket kostar ny lack?



Går inte att säga sådär exakt, men tänk dej själv att det kostar runt 2000:- att alcka om bara sidokjolar Jag kan vara lite off här, men inklusive grundjobb och moms, så 20 ?


Oj, va precis inne och kolla på bilen, varför ska du lacka om ? jag kunde inte se något fel på den lacken ?


ska du ha en ny lack inklusive allt arbete med att montera ner bilen kanske det kostar runt 25000:- monterar du ner allt, och utför allt underarbete själv så kanske det kostar runt 10000:- svart kan du säkert få det billigare, men tänk på att det inte finns någon garanti på jobbet då! MVH Andreas


bästa är att du ringer en lackerare och frågar vad han ska ha för jobbet!


hmm är de så dyrt å lacka en bil på mitt jobb en lastbil/traktor lackering så kostar de runt 15000:- å lacka en hel lastbil


Du får nog lika bra svar på det som om du skulle frågat "vad kostar en ny bil?". Det kan variera ganska mkt, bäst du ringer runt till lackerare i närheten och hör vad de ska ha och om du kan göra något själv för att få de billigare. Vissa lackerare tycker inte om när man gör underarbetet själv, det kan försvåra för dem om man inte gör det rätt. Lycka till!


Min är inne på hellackering nu och det kostar 25000.


för 100 000:- + får du en bil som duger på de flesta utställningar Men en helt normal lack utvändigt utan demontering ligger runt 10 000:- till 30 000:- beroende på vart du vänder dig och vilken färg (literpris) m.m. (priser Inkl. moms) Om du ska göra det enkelt för dig (ej lacka mellan dörrar osv.) å ändå vill byta från vitt till nå´t fräckt så be lackeraren lägga vitt (originalkulören) i botten & sedan pearleffekt i valfri kulör ovanpå innan klarlacken. Det skimrar gött i solen. Be dom spruta upp lite olika färgprover innan. så du kan bestämma dig så du inte kastar alla pengarna i sjön lycka till! mvh/ lackerare jockecruiser


oj fan, verkar bli en dyr affär... får nog skaffa en ny plånbok först, som student är det ju ganska knapert:P





man kan inte riktigt säg att så här mycket kommer de kosta. för de kan förändras med hur mycket jobb lackaren måste göra.


är det bara utvändig lack eller insida av dörrar och motorrumm mm också..


att lacka sidokjolar kostar ju lite ..då blir de ju till å göra i ordning färgspruta med mer för 10 min jobb eller nått sånt ju ...ska du lacka en hel bil så tar de ju lika lång tid å fixa i ordning utrustningen sen att fylla på sprutan några gånger tar ju inte så lång tid eller e jag ute och cyklar ?får man tag i en duktig lackerare som gör de svart behöver man inte någon "garanti ?


Tror hans bil har samma problem som min, kolla in min på bilderna, ser den inte nylackad ut? alldeles underbart glänsande. Saken är ju den att små skavanker inte fastnar på bild (repor, omlackningar). Min är bara sådär fin i c.a 1vecka, då börjar den oxidera i lacken och måste poleras i 6timmar igen Jag ska lacka om min bil senare, lackararen jag snackade men skulle ta c.a 10k för en utvändig lack.


Volvomannen, det är insidan av dörrar, lucka mm men inte motorrum. Även nedlackering kanske man ska nämna. Hur som helst blev resultatet strålande! Trodde först att det kostade runt 10-13 000 att lacka om en hel bil, men där hade man verkligen dålig uppfattning. Mvh Kimme


"Hur långt är ett snöre?" MVH Johan


från den ena änden till den andra


De här med lackpriser har varit på tapeten förut! Jag vet en kille här i stan som man kan få en hellack för 6000kr. Men då blåser han bara över hela bilen med ett lager färg + klarlack + grundslipning. Inget mer. Om du kontaktar någon stor lackeringsfirma så blir de dyrt, men troligen inte bättre.. de sysslar ju mest med försäkringsärenden och och de känns som de inte riktigt lägger ser sin själ i arbetet.


jag skulle lackera om både fram och bakskärm på båda sidor inkl höger bakdörr å de skulle gå på 12-13,000 sa han. han va där å kika på bilen..är inte de lite mycke??


stylinkompaniet tar 13500 för hel utvändig lack och 19000 för in och utsida...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka