Xenon Hid konvertering till 9-3 aero ss

som rubriken lyder så undar jag om någon har satt i en HID sats i 93 ss ? Det jag funderar över är hur man skall få fast lamporna lättast i hållaren som redan finns i orginal lykta för att det skall sitta fast och ge rätt ljusbild ? Saab 9-3 Aero ss -05 Eller är det bonnemeck AB som får annställas med Buntband å Götta ? Mvh J



Svar på inlägget: Xenon Hid konvertering till 9-3 aero ss



är det pengafråga eller? varför inte satsa på saabs org Bi-Xenon.....


dom sätts i på samma sätt som en vanlig lampa. dom ser ju likadana ut


Jag har redan en HID sats liggande.. Så frågan är bara hur jag skall få fast den enklast..


Vad menar du? har du kollat på lamporna? man sätter bara i dom som en vanlig lampa. man beställer ju en h7 sats om man har h7 i vanliga fall, och då ser dom likadana ut för att man ska kunna montera dom på samma sätt.


fats ja tänkte på en grej..du vill konvertera till xenon..o du har halogen nu?..lampan går väl i men ballasten går väl inge bra?..tänker på orginal nu..när min strålkastare gick sönder fick ja hem en ny dock var den jag fick en halogenstrålkastare så orginalxenon passa inte..så om du kör orginal blir de väl nya strålkastare oxå..5500kr/st..om du kör orginal då:P


hur sätter man fast en halogen lampa i din bil om inte xenon lampan går att sätta fast? har du ens köp rätt lampa?


Precis det jag jag mena:) Du får förklara lite bättre vad det e som inte går osv. Vilken lampa sitter original och vad e det för sats du köpt?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka